Субота, 27 Квітня, 2024

Вибір натуральної шкіри

Завдяки широкому асортименту виробів можна підібрати дійсно якісний матеріал. Натуральна шкіра завжди мала високу ціну, ця тенденція залишилася такою ж.

Натуральна шкіра отримана в результаті спеціальної обробки шкури тварин, після чого використовується у виробництві одягу, взуття, сумок, аксесуарів, в якості мебельної оббивки.

Виробник

При виборі натурального матеріалу варто орієнтуватися на надійного виробника. Яскравим тому прикладом є https://aligogroup.com.ua/furnitura/. Завдяки прямій співпраці з виробниками шкіри покупець отримує натуральну шкіру і фурнітуру по кращій пропозиції.

Широкий асортимент постійно оновлюється, поповнюється новими різновидами фурнітури. Клієнти Аліго Груп отримують кваліфіковану допомогу спеціалістів, що допомагає в виборі потрібного клієнту виробу.

Асортимент

  1. Клієнти магазинів Аліго Груп можуть купити взуттєву і галантерейну шкіру. Даний натуральний природний матеріал високої якості використовується для виробництва взуття, гаманців і сумок, прикрас, різного виду галантерейних виробів. Для отримання якісного матеріалу використовують шкіру крупного рогатого скота, кіз, овець. Також використовують для таких цілей шкіру коней, свиней, оленя. Товщина натуральної шкіри коливається в межах 0,9 мм – 2,0 мм.
  2. Шкіра рослинного дублення є самим чистим та екологічним видом шкіри. Для обробки матеріалу використовують органічні речовини з кори дерева, коренів рослин. Шкіра залишається в натуральному окрасі, або забарвлюється на фінішному етапі. Матеріал добре вбирає вологу, він пластичний та податливий, що полегшує подальшу роботу з шкірою. Товщина шкіри з природною кольоровою гаммою складає 1,0 – 5,0 мм.
  3. Майстри високо цінують ремінну шкіру. Це можна пояснити її унікальними характеристиками. Вона міцна, при цьому відрізняється хорошою еластичністю, ремінна шкіра щільна і товста (до 5,0 мм). Відомі різні варіанти окраски виробу, ремінна шкіра служить довго та надійно. З неї шиють знаряддя і ремені, портфелі, невеликі, компактні галантерейні вироби.
  4. Натуральну шкіру використовують для створення одягу. Матеріал достатньо респектабельний, але в те й же час і практичний. М’якість, еластичність та легкість шкіри пояснює популярність виробів, вироблених з неї. В якості сировини використовують шкури з телят, оленів, свиней, овець, їх товщина знаходиться в діапазоні 0,4 – 0,9 мм. В магазинах Аліго Груп можна побачити широкий асортимент натурального матеріалу від кращих світових виробників.
  5. Інші види шкіри, хутро. Представлений вибір меблевої, автомобільної, екзотичної, авіаційної та технічної шкіри.
  6. Широкий вибір фурнітури і робочого інвентарю, необхідного для роботи з натуральним матеріалом.

Натуральна шкіра достатньо затребувана, важливо лише підібрати матеріал високої якості, котрий прослужить довгі роки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.