Субота, 20 Квітня, 2024

Виступ Kyiv Modern Ballet в Києві: шоу «Болеро» та «Дощ» від Раду Поклітару

Столичну публіку 21 вересня очікує вечір одноактних балетів від неймовірно талановитого хореографа Раду Поклітару і неперевершених Kyiv Modern Ballet. Цю чудову новину нам повідомив один з кращих квиткових операторів країни TicketsBox. Сервіс дозволяє користувачам купувати електронні квитки на культурні та спортивні заходи всього за кілька хвилин.

Гості та жителі Києва зможуть зануритися в легендарну балетну партію ХХ століття «Болеро». Артисти балетної трупи виконають цю партію по-своєму – сміливіше, непередбачувано і з сучасними протиріччями. Версія Раду Поклітару – це історія про боротьбу кожного за власне «Я», про те, щоб не стати натовпом і відстояти свою індивідуальність.

шоу

Хореографічна сюїта розповість глядачеві ще одну філософську розповідь про долі людей, яких об’єднали простір і час – це «Дощ». Під час шоу буде звучати музика Йоганна Себастьяна Баха та етнічні мелодії. Таке поєднання нагадує голоси людей, які розмовляють на різних мовах. З такоъ музичної ідеї виникає творча ідея, вона показує як ментальності і культури різних націй об’єднуватися загальнолюдськими цінностями. Головне в спектаклі – це людина і її почуття, а також саме життя.

Kyiv Modern Ballet – досить успішний сучасний колектив, який виступав в різних країнах світу, нагороджений п’ятьма преміями «Київська пектораль». Шоу таких артистів потрібно обов’язково побачити тим, хто цінувати балет. Квитки доступні по тегу Kyiv Modern Ballet. Болеро. Дощ. Раду Поклітару.

Доторкніться до справжнього мистецтва разом з TicketsBox!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.