Четвер, 25 Квітня, 2024

Добудований хмарочос "Міра" у Сан-Франциско

Найоригінальніший хмарочос світу (скрученої форми) скоро добудується у Сан-Франциско. Вежа має 40 поверхів, її висота складає 122 м. Детальніше про незвичайну будівлю, розташовану біля портової набережної Ембаркадеро розповість Житомир Майбутнього.

Серед загального пейзажу міста будівля вирізняється не тільки розмірами, але і формою. Відомо, що декілька років тому у Сан-Франциско було заборонено будувати споруди, висота котрих перевищувала б 91 метр.

Архітектори 5 років тому – в 2014 році представили оригінальний проект хмарочоса під назвою «Міра». Вони отримали дозвіл на будівництво, крім цього оздоблювальні роботи також на фінішній прямій. Після закінчення всіх будівельних та ремонтних робіт власники апартаментів зможуть нарешті в них поселитися.

Скручена форма, точніше скрушені виступи на фасаді будівлі під кутом 90 градусів приваблюють та дивують туристів, жителів міста.

Власники апартаментів зможуть «мати сонце» в себе вдома цілодобово, адже вікна виходять на затоку. Жителі матимуть 180-градусний огляд панорами Сан-Франциско.

На 40 поверхах розмістилися 392 однокімнатні, двокімнатні квартири, а також таунхауси і пентхауси. Крім квартир вежа вміщує величезну терасу, котра розміщена на даху будівлі. Хмарочос має власну їдальню, спеціальну ігрову кімнату для дітей, конференц-зал. Власники квартир зможуть тренуватися в зручний для себе час, адже в будівлі знаходиться фітнес-центр.

Також у вежу вмістилася станція по догляду за собаками, парковка (на 150 велосипедів), стоянка з зарядними пристроями для автомобілів.

На о-му рівні хмарочоса розміщуються 1000 м2 магазинів, що значно полегшує власникам апартаментів похід за продуктами.

За даними досліджень, в 2018 році завершили будівництво 18 хмарочосів. Наразі лідируючі позиції не покидає Китай.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.