П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Житомиряни виберуть проект за 18 мільйонів гривень

Вже зовсім скоро, 23 березня 2020 року, житомиряни постануть перед складним вибором. Містяни зможуть самостійно обрати проект-переможець, на який Житомирська міська рада виділить 18 мільйонів гривень. Саме таке розпорядження підписав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Детальніше про подію розповість Місто Майбутнього.

В цьому році відмовилися в Житомирі від звичного формату проведення Бюджету участі. На нього містяни подавали проекти. Наразі використовується абсолютно новий формат – мешканці міста можуть самі обрати шляхом голосування один з трьох проектів.

В цьому році житомиряни можуть обрати реконструкцію кінотеатру «Жовтень», його трансформацію у виставковий культурний центр.

Наступний проект, котрий подається на розгляд жителям міста – реконструкція території та благоустрій Нового бульвару.

Останній проект – створення багатофункціонального громадського простору у Водонапірній башті. Відомо, що в рамках реставрації планується заміна віконних блоків, дверей, фасаду. На першому поверсі планують розмістити туристично-інформаційний центр, в прибудові башти створять багатофункціональний простір. На другому поверсі розмістять невеликі кімнати, простір використають для проведення семінарів, презентацій та тренінгів.

Кожен житомирянин має можливість обрати власного фаворита серед представлених проектів, проголосувавши в онлайн-режимі, чи в спеціальному пункті. Голосування в онлайн-режимі проходитиме на платформі «Єдина платформа місцевої електронної демократії», бажаючі зможуть також в приміщення Житомирської міської ради з 23 березня по 1 квітня віддати свій голос. Графік роботи пн-пт з 9:00 до 18:00, сб-нд 11:00-15:00.

Нагадаємо, голосування розпочнеться 23 березня, а на проект, котрий переможе, Житомирська міська рада виділить 18 мільйонів гривень. Долучайтеся до вибору, зробимо наше місто кращим.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.