Вівторок, 23 Квітня, 2024

Мега сучасний Палац Спорту в Житомирі

На пустирі в районі Старого Бульвару планують побудувати Палац спорту, котрий розрахований на 3 000 глядачів. Детальніше про подію розповість Житомир Майбутнього.

До кінця 2021 року Житомир повинен отримати мега сучасний Палац спорту. В ньому, по переднім прогнозам, проходитимуть змагання по волейболу, гандболу, футзалу. Глядачі зможуть насолодитися грою в баскетбол, бадмінтон, підтримати улюблені команди. Цікаво, що на такій арені проходитимуть і концерти.

Побудова

Нещодавно проходив аукціон, на якому Житомирська міська рада вирішувала, якій компанії випаде честь зайнятися побудовою нового спортивного комплексу. Переможцем стала київська компанія, її пропозиція склала 265 мільйонів гривень.

Відомо, що Житомир отримав 30 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету на будівництво Палацу спорту.

За попередніми даними, мега сучасний спортивний комплекс розміститься в районі Старого бульвару, біля міського парку. Арена матиме модульне покриття, в залежності від функціонального значення його можна буде легко змінити. Мова йде про трансформацію зі спортивної арени в величезну сцену для проведення грандіозного концерту.

Чемпіони

На сьогоднішній день переможною командою, гордістю нашого міста є баскетбольний клуб «Житомир», він вже виступає у Вищій Лізі. В теперішньому сезоні команда пройшла до четверті фіналу Кубку України. Перспективи та амбіції команди допоможуть їм перемогти.

В Палаці спорту будуть проходити тренування і змагання міжнародного рівня, окремо виділять і місце для тренувань та змагань по всім видам боксу, боротьби.

До кінця 2020 року планують закінчити проектні роботи, після цього настане довгоочікуваний етап – розпочнуться будівельні роботи.

Нагадаємо, що побудова Палацу спорту в Одесі обійдеться дорожче, сума складе 490 мільйонів гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.