Вівторок, 23 Квітня, 2024

Відкриття будівельного маркету «Епіцентр»

Вже в наступному році відкриється сучасний будівельний маркет в Житомирі, його площа сягатиме 19 000 квадратних метрів. Детальніше про подію розповість Житомир Майбутнього.

Відомо, що для міста таке будівництво досить позитивне, адже крім мільйонних інвестицій, додаткових відрахувань до місцевого бюджету, з’являться нові робочі місця. За попередніми підрахунками буде створено близько 350 робочих місць. Працівники будуть офіційно влаштовані та соціально захищені, заробітну плату також обіцяють достойну.

В Житомирі давно очікують на появу «Епіцентру», адже поки тільки в цьому місті не представлена мережа. Житомиряни під час опитування схвально віднеслися до даної події, адже будівельний маркет стане хорошим конкурентом «Олді», наприклад.

Асортимент

Відомо, що поява такого масштабного будівельного маркету позитивно вплине на вибір асортименту. ТЦ зможе запропонувати містянам більше 110 000 товарів за ринковими цінами, шалених націнок не буде. Така практика зараз присутня в Житомирі, адже через відсутність конкуренції ціни встановлюються на значно вищому рівні.

Відомо, що в магазині будуть представлені спортивні товари для професіоналів, любителів активного способу життя. При цьому великий відсоток всієї продукції належить українським виробникам. Все це зроблено для того, щоб покупець зміг оцінити українські товари, надалі робити вибір саме у цей бік. Співзасновник мережі Галина Герега зазначає, що ситуація, коли українець буде передавати перевагу виробам українського виробництва, надихає на подальшу роботу.

Додаткові сервіси

Це дійсно масштабна мережа, в котрій крім покупок будівельних та спортивних товарів, будуть представлені розважальні зони ля дітей. Покупці, таким чином, будуть отримувати ще більше позитивних емоцій.

Засновники мережі наголошують, що місто після відкриття торгівельного центру відчує переваги.

  1. Відремонтують дороги до торгівельного центру, інженерні мережі.
  2. Буде проведено благоустрій, озеленення прилеглих територій.
  3. Будуть облаштовані тротуарні доріжки.
  4. Влаштують якісне вуличне освітлення.

відкриття Епіцентру

Екологічне питання

В липні 2019 року міська рада виділила ділянку для будівництва «Епіцентру». Відомо, що це територія колишньої нафтобази, вона забруднена внаслідок залишків нафтопродуктів. У 1918 році нафтобазу побудували, а в 2010 році ТОВ, котре її використовувало, було визнане банкрутом. «Епіцентр» погодився на досить складну ділянку, але як інвестор планує вирішити проблему. Відомо про розробку заходів направлених на подолання забруднення нафтопродуктами землі.

1 етап включає в себе вибір деструктора, чи ферментів, технології для кожної земельної ділянки.

2 етап включає безпосередньо роботи по рекультивації забруднених територій. Для цього використовуватимуть біопрепарат, котрий не представляє шкоди для живих організмів.

В цілому варто відмітити, що «Епіцентр» є лідером на ринку роздрібної торгівлі України. Підприємство має повністю вітчизняні інвестиції, кількість працівників в компанії складає 31 000 співробітників. Житомиряни з нетерпінням очікують на будівництво та відкриття такого масштабного будівельного маркету.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.