Вівторок, 19 Березня, 2024

У Житомирі хочуть оновити спортивні майданчики за 9 мільйонів гривень

Велику кількість спортивних об’єктів планують модернізувати у Житомирському військовому інституті ім. С. П. Корольова, а саме це стосується поля для мініфутболу, баскетбольного майданчика, тенісного корту, бігових доріжок, секторів для метання ядра та стрибків. Все це буде капітально відремонтоване. 

Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього”

Тендерний аукціон пройшов 12 травня у Житомирі. На роботи з модернізації та ремонту військові планували витратити дев’ять мільйонів гривень. В аукціоні брали участь троє учасників. Один з них – Приватне виробничо-комерційне підприємство “РЕАМЕД” – знизив ціну до 6,6 мільйонів гривень. Тепер переможець тендеру має отримати рішення тендерного комітету. 

Підрядна організація, яка буде займатись спортивними майданчиками має повністю змінити покриття мініфутбольного поля, баскетбольного майданчика та тенісного корту з асфальтобетонного на синтетичне. Доріжки для бігу мають бути поліуретановими. Крім того, підрядник повинен зробити нову огорожу. Ремонтні роботи мають бути закінчені до закінчення 2020 року. 

Нагадаємо, що у Житомирі у ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей будуть футбольне поле більше року.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.