Середа, 24 Квітня, 2024

У житомирських школах і дитсадках розмістять наклейки з QR-кодом

Сьогодні, 6 лютого, у Житомирі в гімназії №3 була презентована нова система, що оцінює якість роботи школи та дитячих садочків за допомогою QR-коду. Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

За інформацією прес-служби Житомирської міської ради, в гімназії №3 представили нову сучасну систему якості роботи навчальних закладів середньої освіти та дошкільних навчальних закладів нашого міста. Система називається  «Revizion» і оцінює вона роботу за такими критеріями як якість навчального матеріалу, відповідальність вчителів та загальна оцінка закладу.

За словами директора департамента освіти Валентин Арендарчук, ця ініціатива надає можливість реально оцінювати якість освіти. Бо деякі батьки незадоволені певними навчальними матеріалами та дисциплінами, загальною якістю освіти.

«Це дасть можливість оцінити і покращити роботу навчального закладу, адже батьки, просканувавши QR-код, зможуть дати оцінку роботі школи чи садочку, в якому навчається їх дитина», – говорить Арендарчук.

За інформацією співзасновника Revizion Сергія Шапіренко, сервіс буде оцінювати якість обслуговування на основі реальних відгуків людей. Кожна оцінка буде попадати до керівника установи на його електронну пошту.

«На основі зібраних системою відгуків приймаються необхідні управлінські рішення, що мають на меті усунення виявлених проблем та покращення якості обслуговування в майбутньому», – повідомляє Шапіренко.

Свій відгук кожен бажаючий може надіслати, зробивши скан QR-кода або перейти за коротким посиланням, що розміщено на фірмових наліпках Revizion. Їх розмістять у вестибюлях шкіл та садочків Житомира.

Якщо ви хочете оцінити роботу закладу, ви повинні відсканувати код, який є на наліпці, яка наклеєна у приміщенні закладу. Зробити скан з наліпки можна за допомогою спеціального сканера, що є у програмах Viber або Facebook або через камеру iPhone (iOS 11).

Ваші оцінки роботи будуть відображатися анонімно, але якщо ви бажаєте, це можна змінити, тоді треба відключити цю функцію.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.