Вівторок, 19 Березня, 2024

Книги для вашої малечі: як обрати і де шукати

Книги супроводжують нас протягом всього життя, починаючи з тієї найпершої казочки, яка відкладається в пам’яті на довгі часи. Дитячі книги для малят сьогодні дуже різноманітні. Обрати нові, красиві та якісні книги для вашої малечі ви зможете у інтернет-магазині Akvarel. Дуже важливо, щоб перші книги дітей були надзвичайно цікавими та яскравими, адже саме від них починає зароджуватися любов до читання літератури.

Які книги точно зацікавлять вашого малюка?

  • про тварин
  • про автомобілі та іншу техніку
  • абетки та лічилки
  • казки
  • м’які або текстильні книги
  • сторінки з нестандартною формою (у вигляді зірки, звірят)
  • книги-пазли
  • музичні варіанти.

Яку ж книгу почитати?

Акварель пропонує книжечки кращих перевірених видавництв українською та російською мовами. Дуже зручно, що зараз для найменшеньких випускають книги з твердими сторінками і дитина, гортаючи їх, не буде засмучуватись, що вони швидко рвуться. А на яскраві картинки дуже приємно дивитися. При цьому малюк ще й розвивається, запам’ятовуючи різні образи, форми, кольори, а згодом і веселі віршики.

Зараз, в епоху електронних гаджетів та інформаційних технологій, ми забуваємо про важливість книжок.  Але жоден смартфон не зможе замінити того задоволення від перегортання сторінок книги та від запаху свіжих фарб.

Основні переваги друкованих книг:

  1. Краще запам’ятовування тексту – від дотику з паперовими листками створюється особливий зв’язок, вмикається візуальна пам’ять і навіть дитина зможе показати, на якому місці вона бачила того чи іншого героя.
  2. Книги на папері не потребують постійного джерела енергії чи підзарядження.
  3. Паперові книги не ламаються, якщо випадково падають на землю. А у випадку з дітками це дуже важливо.
  4. Електронні варіанти погано впливають на зір, тому правильніше зосередити свою увагу на паперових зразках.
  5. Друкована книга є чудовим варіантом для подарунка.

Маленькі дітки люблять все очима, тому варто вибрати книжечку, яка точно привертатиме увагу: кольорову, різнобарвну, і їй буде цікаво та весело пізнавати щось нове. При цьому, потрібно звернути увагу на вікову категорію. Для найменших підійдуть посібники, які потрібні для розвитку логіки та мислення, тренування пам’яті та уваги.

В магазині Акварель, ви без сумніву знайдете улюблену книгу для вашої малечі, при цьому вам навіть не потрібно ходити по будинках книг та поліграфії. Ви з легкістю обираєте на сайті підходящий варіант, замовляєте його, очікуєте підтвердження від менеджера та через кілька днів покупка буде вже у вас вдома. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.