Середа, 8 Травня, 2024

Готель “Житомир” стане сучасним тризірковим під брендом MOI

Замість колишнього готелю “Житомир” хочуть створити спільний проект DBI Hotel & Resorts і “Фаворит Компані” – готель під брендом MOI. 

Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього”

У новому проекті після реконструкції об’єднають чотири функції, що будуть складатися з тризіркового готелю, апартаментів, коворкінгу з обладнанням для конференцій та дитячого центру. 

За словами Іранта Дюважа, операційного директора DBI Hotel Management, Житомиру давно вже прийшов час з’явитись на українській туристичній мапі. У місті ситуація гострого дефіциту готелів та якісних залів для конференцій. Він говорить, що до них звернулись представники “Фаворит компані” та запропонували створити унікальний та сучасний формат, що буде орієнтуватися на майбутнє і вони погодились. 

Заплановано на першому поверсі будівлі розмістити лаунж-зону з ресторанами та кафе, також тут буде ігрова зона, а частина площі біля 500 квадратних метрів хочуть виділити на ритейл, але це ще в стадії обговорення. Другий та третій поверхи займуть коворкінг та конференц-зали. Загалом, зони для конференцій будуть розраховані на 200 посадкових місць для людей. 

Представники “Фаворит девелопмент” розповідають, що їх завдання, не просто відновити роботу готелю, а ще й створити місце, яке буде допомагати розвиватись житомирянам та гостям міста. 

Починаючи з четвертого поверху і до восьмого будуть розміщені готельні номери та апартаменти. Їх заплановано 145 номерів різних категорій, які будуть розраховані на те, щоб розмістити більше 350 людей. 

Орієнтовний бюджет реконструкції поки називають близько семи мільйонів гривень, але ця сума може змінюватись під час ремонтних робіт. Відкрити новий готель у Житомирі планують 1 вересня 2021 року. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.