Середа, 8 Травня, 2024

Завтра відбудеться четвертий форум «Інтегрований розвиток Житомира»

30 листопада 2018 року у Житомирі пройде Четвертий форум інтегрованого розвитку міста, дуже важлива подія для житомирян. На форумі зберуться представники громадськості, бізнесу, влади.  Буде обговорено фінальний проект Концепції інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року. Після цього його подадуть на затвердження депутатам Житомирської міської ради. Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Рух вперед неможливий без стратегії розвитку громади. Вже декілька років певна кількість експертів разом з міською радою працює над розробкою Концепції інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні». Цей форум продовжує діалог, який почався у 2016 році.

За програмою форуму повинна пройти презентація та дискусія стосовно Концепції інтегрованого розвитку міста Житомир до 2030 року. Всі присутні зможуть ознайомитись з Планом сталої міської мобільності. Цей план розроблявся за підтримки міжнародної консалтингової компанії «Дорнієр Консалтинг Інтернешенал ГмбХ».  Також учасники дізнаються, у якому стані знаходиться  впровадження демонстраційного та інфраструктурного проектів, а також зможуть залишити свої пропозиції та зауваження щодо розвитку міста до 2030 року. Крім того, форум стане початком промоційної кампанії з інформування громади про Концепцію розвитку Житомира. Однак родзинкою заходу стане створення послання до житомирян у 2030 році, яке буде зберігатися у капсулі часу в Музеї космонавтики імені Сергія Павловича Корольова.

Залучення житомирян до процесів планування та розвитку – важливий індикатор зрілості місцевої влади і громади, здатності ключових сторін дослухатися один до одного, об’єднувати зусилля та разом знаходити відповіді на ті запитання, що стоять перед містом.

Хто проводить: Житомирська міська рада та німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні».

Вхід: за попередньою реєстрацією https://goo.gl/forms/iP9D0XiLRb0HU3Qu1

Форум буде проходити за адресою: «Гнатюк арт-центр», вул. Велика Бердичівська, 20, м. Житомир, з 15:00  до 18:00 години.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.