Четвер, 25 Квітня, 2024

На Польовій у Житомирі продовжується будівництво «Прозорого офісу»

У Житомирі тривають роботи з будівництва сучасного центру надання соціальних послуг «Прозорий офіс», що знаходиться за адресою: площа Польова, 8. Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

За словами начальника управління капітального будівництва міської ради В’ячеслава Глазунова, який розповів про те, як тривають роботи, реконструкція відбувається відповідно до графіку. Ведуться роботи з оздоблювання фасаду, вже закінчуються роботи по монтажу кріплення фасадних композитних плит. На другому поверсі шпаклюються стіни та укоси, вже встановлені вікна, завершені роботи по електромонтажу, а також оновлені системи водопостачання та каналізації.

«На даний момент тривають роботи із ремонту санітарних кімнат: покладено плитку у санвузлах, встановлюється сантехніка, замовлено двері; здійснені стяжки підлоги. У планах вже у вересні облаштування Прозорого офісу меблями та комп’ютерною технікою», – повідомив  Глазунов.

Нагадаємо, що ще 7 грудня 2017 року у Житомирській міській раді було прийнято рішення №834, що визначає створення центрів надання соціальних послуг  «Прозорий офіс» за адресами: площа Польова, 8 для мешканців Корольовського району та вул. Перемоги, 55 для мешканців Богунського району. По цим адресам будуть проведені роботи з реконструкції адмінбудівель по сучасним проектам, за якими буде облаштовано комфортні зони очікування та прийняття документів, кімнати для дітей, приміщення для обробки документів.

12  червня 2018 року під час позачергового засідання сесії Житомирської міської ради депутати одноголосно підтримали рішення про виділення коштів на реконструкцію адміністративної будівлі Корольовської районної ради, пов’язані зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру в форматі «Прозорий офіс» в сумі 574 тисячі 172 гривні на виготовлення проектно-кошторисної документації та дизайну.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.