Вівторок, 19 Березня, 2024

У житомирському басейні «Авангард» за 7,3 млн грн проведуть капремонт

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на капітальний ремонт будівлі басейну ДЮСШ «Авангард» на Старому бульварі, 7. Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Оголошення про проведення та результати відкритих торгів оприлюднені на ресурсі ProZorro. Відповідний тендер був оголошений 15 березня 2019 року.

За умовами технічного завдання, планується заміна вікон, зовнішніх та внутрішніх дверей, облаштування підвісної стелі, облицювання стін керамічної плиткою, заміна підлоги з переукладанням керамічної плитки, в деяких приміщеннях мають вкласти лінолеум, а також відремонтувати бетонну підлогу.

Даним технічним завданням передбачається також капітальний ремонт електрообладнання та освітлення, водопроводу, каналізації, теплового вузла, системи опалення з облаштуванням підпідлогового обігріву, системи протипожежної сигналізації. Ремонтуватимуть не лише внутрішню мережу, а й зовнішній водопровід, у зв’язку з чим вестимуться земляні роботи, а згодом проводитиметься благоустрій території. Також планується утеплити фасад самої будівлі. Строк виконання зазначених робіт – до 31 грудня 2019 року.

На початку квітня відбулась процедура розкриття тендерних пропозицій. У результаті переможцем відкритих торгів було визнано ТОВ «Візин Річ» з пропозицією 7 млн 306 тис. грн.

11 квітня 2019 року замовник торгів, департамент регіонального розвитку ОДА, повідомив про намір укласти договір з ТОВ «Візин РІч» на капітальний ремонт будівлі басейну.

За даними ресурсу opendatabot, ТОВ «Візин Річ» зареєстроване в 2016 році. Основний вид діяльності – будівництво житлових та нежитлових будівель. У березні 2019 року фірма змінила юридичну адресу і «переїхала» з Полтави до Житомира, при цьому зареєстрована вона в квартирі житлового будинку по вулиці Радоновій. Керівник та кінцевий бенефіціарний власник – Михайлюк Євген Олексійович, розмір статутного капіталу ТОВ «Візин Річ» – 100 тис. грн.

У 2016 році  плавальний басейн Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи  «Авангард» Житомирської обласної ради у липні-серпні 2016 року вже ремонтували. У басейні були проведені такі види будівельних робіт, як облицювання керамічною плиткою дна та стін басейну, заміна плитки на обхідних доріжках, заміна сходин в ванні басейну. Також були виконані роботи по облицювання стін та частково колон в приміщенні ванни плавального басейну. Був проведений ремонт 3-х метрової вишки для стрибків у воду, а з обхідних доріжок проведено водовідведення. Також була проведена часткова реконструкція мережі теплопостачання. На ці роботи з обласного бюджету було використано коштів на суму 1 мільйон 100 тисяч гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.