П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Facebook почав приховувати лайки

Австралійське представництво Фейсбук проводить тестування системи, яка має приховувати дані про наявну кількість лайків під постами та відеозаписами. 

Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього”

Інформацію про кількість схвальних оцінок буде бачити лише автор повідомлення. З такою заявою виступили офіційні представники компанії. За словами директора по корпоративній політиці Facebook Australia Мії Гарлик, у них є велика кількість відгуків від установ охорони психічного здоров’я, що співпрацюють з Фейсбук. Система, що зараз тестується буде приховувати лайки та виводити ситуацію таким чином, щоб користувачі зосередились на якісних показниках своєї взаємодії з іншими, а не на кількості позитивних або негативних відгуків.  У Фейсбук сподіваються, що люди схвально сприймуть факт, що залишиться лише комфорт при розповсюдженні інформації, без відчуття конкуренції. 

На даний момент, Фейсбук не готовий для поширення тестової версії системи в інших країнах. Головне рішення про остаточний запуск системи буде прийнято з часом. 

Нагадаємо, що у липні цього року соціальна мережа Instagram почала тестову програму функції приховування лайків. Наразі вона застосовується серед австралійських, канадських, японських та італійських користувачів. 

Ще раніше повідомлялося, що корпорація Фейсбук є найбільшим популярним соціальним ресурсом у світі та проводить тестові випробовування функції приховування лайків зі стрічки новин. Цим нововведенням планується запобігти психічним розладам у людей, що користуються мережею. Представники Фейсбуку підтвердили, що розглядається також повне видалення лайків як таких, але це буде тривалий та повільний процес. Але, якщо це негативно вплине на доходи від реклами, цей функціонал вводити не будуть.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.