Вівторок, 19 Березня, 2024

Космічний корабель від SPACEX

Пройшла презентація корабля від американської космічної компанії Ілона Маска. Він здатний доставляти людей, різні вантажі на інші планети Сонячної системи, повертаючись назад на Землю. Детальніше про відкриття розповість Житомир Майбутнього.

Ракета

Очікується, що Starship стане однією з найпотужніших ракет в історії. На півдні Техасу, на стартовому комплексі Ілон Маск офіційно представив новий винахід – космічний корабель загалу. Такий корабель має неймовірні можливості, адже здатний долетіти будь-куди у Сонячній системі. Також захоплює, що подібні дії космічна ракета здатна зробити декілька раз, після чого повертається на Землю. Цей винахід є проривом, адже таким чином люди зможуть побудувати бази на Місяці, цілі міста на Марсі. Космічна ракета здатна перевозити досить великі вантажі, численну кількість людей.

За словами Ілона Маска, космічна ракета здатна витримати навантаження в 100 людей та більше 100 тонн багажу. Відомий винахідник розповідає про найближчі плани. Він планує незабаром здійснити перший випробовуваний політ, піднявшись на висоту 19 800 метрів. Після цього космічна ракета повинна повернутися назад на Землю.

Колонізація Марсу

Нагадаємо, в Ілона Маска досить амбіційні плани. Він планує колонізувати Марс, завдяки створеним ним космічним ракетам можна буде перевезти на цю планету до мільярда людей. Він працює над втіленням цих планів у життя. Перший політ Ілон Маск планує здійснити вже в 2025 році. НАСА прогнозують, що така подія здійсниться не раніше, ніж в 2030 році.

2019 рік став досить багатим на відкриття американської компанії Ілона Маска. Вже здійснено низку успішних запусків. Нагадаємо про здійснення першого випробуваного польоту Crew Dragon. Подія відбулася 2 березня. Всіх цікавить, що ж буде далі, адже Ілон Маск йде впевненими кроками до втілення своїх планів в реальність.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.