Субота, 27 Квітня, 2024

Щоб закінчити реконструкцію житомирського стадіону “Полісся” хочуть виділити ще 15 мільйонів гривень

 

Додаткові п’ятнадцять мільйонів гривень з бюджету області можуть виділити у Житомирі на завершення довготривалої реконструкції центрального стадіону “Полісся”. Далі розкаже “Місто майбутнього”

Відповідний проект рішення був внесений на засідання наступної сесії Житомирської обласної ради, яке відбудеться 5 березня. За словами директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації Леоніда Мініча, на сесію буде виноситись питання перерозподілу залишку вільних коштів, які залишились від виконання бюджету області. З цих грошей, п’ятнадцять мільйонів планують виділити на те, щоб завершити будівництво стадіону “Полісся”. Мініч зазначив, що враховуючи кошти з державного та обласного бюджетів, у роботи з реконструкції центральної арени вже вклали більше 150 мільйонів гривень. Будівельні роботи тривають дуже довго, приблизно більше п’яти років. 

У червні 2018 року колишній голова Житомирської ОДА Ігор Гундич говорив, що дуже багато коштів буде йти на те, щоб цей стадіон реконструювали. І ще будуть люди, які будуть приходити і робити зауваження, що десь щось не так. Він зазначав, що все буде робитись максимально якісно. А ось відкривати стадіон Гундич планував наприкінці 2018 року. Але стадіон не був добудований.

Новий голова ОДА Віталій Бунечко, у свою чергу, відмітив, що реконструкція стадіону у 2016 році починалась з семи мільйонів гривень. На сьогоднішній день вартість реконструкції складає 152 мільйонів гривень, тому є багато питань. 

Леонід Мініч зазначив, що влада пообіцяла, що будівництво все ж таки буде закінчено і стадіон буде запущено в дію. Але чи проголосує депутатський корпус за рішення про виділення ще 15 мільйонів гривень на реконструкцію стадіону, буде відомо під час чергової сесії обласної ради, яка відбудеться 5 березня цього року. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.