П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Житомирі повернуть стару розмітку на майдан Соборний

У Житомирській міській раді запланували повернути стару дорожню розмітку на майдан Соборний після 21-22 квітня. 

Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього”

Відповідний проект рішення був підготовлений на засідання виконавчого комітету міської ради. Він називається “Про здійснення заходів з введенням в дію схеми організації дорожнього руху на майдані Соборному”.

Управління транспорту і зв’язку міської ради разом з КП “Управління автомобільних шляхів та КП “Міськсвітло” з 21 по 22 квітня цього року має зробити перекриття руху транспортних засобів на майдані Соборному для того, щоб ввести в дію схему організації дорожнього руху, що додається до проекту рішення. 

Нагадаємо, що мер Житомира Сергій Сухомлин раніше висловив свою думку про нову розмітку на майдані Соборному. Він не впевнений, що вона буде працювати, він залишається зі скептичним поглядом на це питання. Але, він погоджується, що більш-менш ця схема працює. Знизити швидкість на майдані – це правильна тенденція, яку потрібно робити й надалі. Сухомлин каже, що йому не до вподоби два моменти. Перший з них – це як виглядає площа з цими знаками. Другий – йому не подобається, що на площі з’явились зони, де знаходяться діти зі скейтами. Вже були випадки, коли діти виїжджали на проїжджу частину, а це дуже небезпечно. Крім цього міський голова зазначив, що можуть бути проблеми з прибиранням снігу на майдані, бо там немає місць куди згортати сніг. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.