Вівторок, 19 Березня, 2024

У Житомирі триває реконструкція стадіону «Полісся»

Житомир завжди був відомий своїми спортивними традиціями, у тому числі і футбольними. Саме тому останнім часом за фінансування держави та місцевого бюджету  у Житомирі розбудовується футбольний спортивний простір. З самого початку нового року будівельники ведуть роботи на стадіоні «Полісся», на наймасштабнішому спортивному об’єкті Житомирської області.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Будівельники вже закінчили заливати монолітні конструкції північної трибуни нашого Центрального стадіону «Полісся». Зараз роботи тривають з демонтажу старого накриття західної трибуни.

За словами директора департаменту регіонального розвитку ОДА Євгена Кульчицького, після цього там будуть встановлюватись нові металеві конструкції. Саме він розповів про те, що на стадіоні йдуть будівельні роботи. Працівники залили моноліт конструкції північної трибуни і чекають поки вона просохне. Після цього підрядники почнуть її оздоблювати.

«Наразі робітники працюють над демонтажем частини старого накриття західної трибуни для того, аби продовжити встановлення нових металевих конструкцій. Також на території стадіону вже завершили роботи із монтажу зливової каналізації (лівньовки)», – зазначив Кульчицький.

 Як розповів заступник директора, на західній трибуні стадіону «Полісся» вже встановили дев’ять металевих конструкцій для майбутнього накриття. Потім буде змонтовано наступні і ще пізніше буде зроблено саме накриття над трибуною. Взагалі кількість металевих конструкцій, які будуть змонтовані, буде становити двадцять дві конструкції.

Також вже було замовлено елементи кріплення, що будуть використані для монтажу великого інформаційного табло на стадіоні. Окрім того, продовжуються роботи по заміні теплотраси та ведуться загальні електро-монтажні роботи.

Нагадаємо, що завдяки монтажу північної трибуни загальна кількість місць для глядачів на стадіоні «Полісся» у Житомирі складатиме майже 6,5 тисяч.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.