Четвер, 2 Травня, 2024

На житомирському стадіоні «Полісся» продовжують роботи над монтажем накриття

Житомир завжди славився своєю спортивною традицією, зокрема і футбольною. Саме тому останнім часом за кошти держави та місцевого бюджету  у Житомирі розбудовується футбольний спортивний простір. З самого початку 2019 року будівельники ведуть роботи на стадіоні «Полісся», на наймасштабнішому спортивному об’єкті Житомирської області.  

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

На центральному стадіоні «Полісся», завдяки погодним умовам, продовжили будівельні роботи. Підрядник зараз монтує накриття та системи освітлення.

За словами заступника голови обласної державної адміністрації Романа Щебетова, накриття над трибуною вже змонтовано практично до половини.

«Продовжувати далі не могли через старе накриття західної трибуни, тому його частково демонтували і продовжать встановлення нових металевих конструкцій», – розповів Щебетов.

Окрім цього на стадіоні проводяться роботи з монтажу освітлення та встановлення огорожі. Також закінчили роботи по заміні теплотраси та основні роботи на північній трибуні.

Раніше директор департаменту регіонального розвитку ОДА Євген Кульчицький розповідав, що на житомирському стадіоні встановлять нові металеві конструкції. Робітники залили моноліт конструкції північної трибуни і чекали поки вона підсохне. Після цього підрядник  почне  її оздоблювати.

Також він повідомив, що на західній трибуні стадіону «Полісся» встановили дев’ять металевих конструкцій для майбутнього накриття. Пізніше будуть змонтовані наступні і потім буде зроблено саме накриття над трибуною. Взагалі кількість металевих конструкцій, які будуть змонтовані, буде становити  22 штуки.

Нагадаємо, що через те, що змонтують північну трибуну, загальна кількість місць для глядачів на стадіоні «Полісся» у Житомирі складатиме майже 6,5 тисяч.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.