Вівторок, 30 Квітня, 2024

На стадіоні «Полісся» облаштовують металоконструкції для освітлення

У Житомирській області продовжується масштабна реконструкція Центрального стадіону «Полісся».

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

На сьогоднішній день облаштовано більшість опор для накриття трибуни, робітники займаються встановленням конструкцій для освітлення та приводять у належний стан футбольне поле.

Про це повідомив директор департаменту регіонального розвитку ОДА Євген Кульчицький 2 квітня.

За словами Кульчицького, на стадіоні вже змонтували 19 опор для накриття західної трибуни, підрядник чекає на поставку ще 3 металоконструкцій.  Наразі працівники вичесують поле від сухої трави, для того, аби швидше оновився зелений газон після зими. Йде підготовка асфальтобетону до влаштування резинового покриття для бігових доріжок.

«Підрядник займається встановленням металоконструкції на другій мачті під освітлювальні прилади. А також просіюють пісок на частині стадіону, який буде задіяний для легкої атлетики», – розказав Кульчицький.

Крім цього, під північною трибуною зробили підтрибунний простір, який використовуватимуть як господарське складське приміщення. Працівники завершують облаштування універсального майданчику за трибуною.

Зазначимо, що за словами Ігоря Гундича, треба робити стадіон «Полісся» таким чином, щоб найближчі 50 років ніхто цей об’єкт не переробляв.

Довідка

Центральний стадіон «Полісся» у Житомирі був відкритий у 1951 році. З 2002 року перебував у аварійному стані.

Нагадаємо, що У Житомирі на стадіоні «Спартак» триває комплексна реконструкція. На даний час тут  повністю виконанні роботи: з підготовки основи під штучне покриття, з підготовки основи основного футбольного поля, з улаштування фундаментів під трибуни з підготовкою під опорядження.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.