Вівторок, 30 Квітня, 2024

Реконструкція стадіону «Спартак»

Житомиряни з нетерпінням чекають закінчення комплексної реконструкції стадіону «Спартак». Висвітлена інформація на сайті Житомирської міської ради щодо переліку робіт, які на даний момент виконані в повному обсязі. Річ йде про підготовку основи під штучне покриття, основи для футбольного поля, улаштування фундаменту під трибуни. Відомо, що вже змонтовано лотки та дренажну систему, улаштовано фундамент під цифрове табло. Також замінена покрівля адміністративної будівлі та здійснені монтажні роботи каркасу коментаторської кабіни. Далі «Житомир Майбутнього».

Близько 90 % роботи вже виконано завдяки сумлінній праці команди. З потеплінням робота пожвавилася. Займається контролем підрядників депутат Житомирської міської ради, в тому числі голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв. Він переконує, що з покращенням погодних умов будівельні роботи пришвидшяться.

Залишилося закінчити роботу внутрішнього оздоблення, утеплення, подбати про головний проїзд. Позитивно також те, що на стадіоні планують облаштувати доріжки для бігу. Таким чином, відвідувачі зможуть насолоджуватися грою в футбол, займатися спортом в хороших для цього умовах.

Нещодавно 7 лютого депутати проголосували за те, щоб виділити кошти на реконструкцію адміністративної будівлі. Ухвалено суму в 7,6 млн грн, відомо, що вкладено в роботу вже 22 млн грн.

Тендер на проведення робіт щодо реконструкції стадіону виграла компанія «Комунальник». Після того, як були внесені коригування в проект щодо вартості об’єкта, сума склала 45 млн 577 тис. 888 грн. Відомо що 34 млн грн з них складають будівельні роботи.

Очікується, за словами мера Житомира Сергія Сухомлина, що усі роботи по реконструкції стадіону будуть завершені в травні 2019 року. Житомирська фірма сумлінно працює аби вкластися в цей термін.

Автор – Анна Безелюк.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.