Середа, 24 Квітня, 2024

На житомирському стадіоні «Полісся» встановили 70% металоконструкцій під накриття та монтують освітлення

Житомирський центральний стадіон «Полісся» – це найбільший будівельний проект у Житомирській області. Звісно, що за роботами на ньому спостерігають всі житомиряни, які вже зачекалися великого футболу.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

На стадіоні наразі тривають будівельні роботи, а саме закінчують встановлення металевих конструкцій для накриття трибун, вони вже готові на 70 відсотків. Також зараз відбуваються монтажні роботи по освітленню арени.

За словами директора департаменту регіонального розвитку ОДА Євгена Кульчицького, погода сприяє роботам. Тому вже встигли встановити 70 відсотків конструкцій під накриття трибун.

«Ведуться роботи із влаштування освітлення футбольного поля», – каже Кульчицький.

Також, він звернув увагу на те, що тривають роботи над покриттям універсального майданчика, налагоджувальні роботи для обігріву поля та благоустрою. Крім того, закінчилися заміна теплотраси та основі роботи по облаштуванню північної трибуни.

Нагадаємо, що 1 березня під час брифінгу голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сказав, що центральний стадіон «Полісся» заплановано відкрити у 2019 році. 27 червня 2018 року Ігор Гундич казав, що центральний стадіон «Полісся» у Житомирі планували відкрити  до кінця року, що минув. А в жовтні 2018-го заступник голови Житомирської облдержадміністрації Роман Щебетов повідомляв, що на стадіоні монтують конструкцію для накриття трибуни та влаштовують фінальний шар асфальтного покриття навколо поля. Заступник голови ОДА Роман Щебетов казав, що підрядник робить вся для того, аби завершити реконструкцію стадіону до кінця листопада.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.