П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Житомирі триває реконструкція стадіону «Спартак»

У Житомирі на стадіоні «Спартак» триває комплексна реконструкція. На даний час тут  повністю виконанні роботи: з підготовки основи під штучне покриття, з підготовки основи основного футбольного поля, з улаштування фундаментів під трибуни з підготовкою під опорядження.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Вже змонтовано лотки та дренажну системи під полями, улаштовано монолітні фундаменти під цифрове табло та коментаторську кабіну та виконано монтаж каркасу коментаторської кабіни, а також виконано заміну покрівлі адміністративної будівлі.

На 90 % виконанні роботи з влаштування штучного покриття малого футбольного поля, монтажу металоконструкцій під накриття глядацьких трибун, змонтовано мережу внутрішньої каналізації, водопостачання, опалення та електрозабезпечення (без встановлення санітарно технічного обладнання).

Також на стадіоні продовжуються роботи з внутрішнього оздоблення та утеплення приміщення адміністративної будівлі, благоустрою території та головного проїзду. Крім того на стадіоні планують облаштування бігових доріжок.

Нагадаємо, що на своїй сторінці у соцмережі міський голова повідомив, що він щоденно слідкує за темпами ремонтних робіт на даному об’єкті у режимі онлайн. Сухомлин написав, що найчастіше роблять помилки у прогнозах метеорологи та будівельники, особливо коли говорять про кінцеву дату здачі об’єкта.

«Тому встановив камери спостереження і тепер можу в режимі реального часу контролювати, скільки людей працюють та як просувається будівництво», – зазначив Сухомлин.

Такі камери також будуть встановлені і на інших маштабних об’єктах Житомира.

Також повідомлялося, що 1 квітня у Житомирі в сквері на Лятошинського активно тривають роботи з висадки декоративних насаджень. За словами в. о. директора КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Олександра Волокіти,у сквері, що на розі вулиць Лятошинського та Небесної сотні, асфальтове покриття замінено на тротуарну плитку, встановлено систему штучного автоматичного поливу та завершено роботи з освітлення. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.