Четвер, 2 Травня, 2024

У Житомирі капітальний ремонт вулиці Параджанова хочуть закінчити до липня 2019 року

У Житомирі ремонт вулиці Параджанова здійснюється з 2018 року. Оновлення проводиться за гроші дорожнього фонду ОДА. Які саме роботи тривають і коли вони будуть закінчені розкаже “Житомир – місто майбутнього”

На даному етапі підрядником завершуються роботи по фрезеруванню ділянки та повинні приступати до прокладання вирівнюючого шару асфальту.

За словами в. о. начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Валерія Ясинецького, ремонт зараз триває, а договір з підрядником було укладено 4 вересня 2018 року. Підрядником є АТ “Акелік груп”, зараз вони фрезерують покриття, потім почнуть укладати вирівнюючий шар асфальтового покриття. Були закінчені роботи по облаштуванню водовідвідних каналізаційних каналів, а також йдуть роботи по облаштуванню тротуарів.

“Залізничні колії міняти не будуть, просто будуть зроблені під’їзні шляхи згідно проекту”, – розказав Ясинецький.

Підрядна організація виграла тендер на капремонт цієї вулиці на суму 28 мільйонів гривень. Виконавець на сьогоднішній день отримав тільки аванс, який складає 3 мільйона 900 тисяч гривень. Ясинецький каже, що підрядник повинен спочатку закрити суму авансу, далі продовжити ремонт та вже потім він буде отримувати подальше фінансування.

Всі роботи підрядника знаходяться під пильним контролем відповідних спеціалістів. Станом на сьогодні якихось скарг від фахівців не надходило, тільки мешканці вулиці скаржилися на незручності. Руху по тротуарам заважали матеріали. На сьогодні всі недоліки усунені.

Також було укладено договір з сертифікованим спеціалістом, який здійснює заходи технічного нагляду за тим, як виконуються ремонтні роботи. Він працює від самого початку капремонту.

За календарним планом фірма-підрядник повинна завершити ремонтні роботи по вулиці Параджанова до кінця липня 2019 року.

"2

За матеріалами Житомир.infо

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.