П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ілон Маск назвав вартість майбутньої «Tesla»

Нещодавно в пресі з’явилася інформація стосовно того, що Ілон Маск повідомив про випуск електрифікованого пікапу «Tesla». Про його вартість та коментарі відомого інженера, винахідника та інвестора розповість Житомир Майбутнього.

Відомий мільярдер називає суму автомобілю, котра є меншою 50 000 доларів. За його словами, така ціна зробить електрифікований пікап доступним, адже компанія не бажає, щоб його вартість була занадто великою, чи завищеною. Початкова ціна за словами Ілона Маска повинна починатися з 49 000 доларів. Звичайно, краще, якщо стартова ціна буде мати менше значення, тоді такі автомобілі стануть доступними більш широкому колу населення.

Винахідник також ділиться майбутніми планами щодо розробки версії вантажівки. Вони будуть коштувати дорожче, але їх якість буде відповідати цій ціні. За прогнозами спеціалістів та аналітиків, вихід на ринок вантажівки «Tesla» займе лідируючі позиції, залишить позаду багатьох виробників – гігантів.

В цьому році, влітку «Tesla» представить електрифікований пікап, ніякої інформації стосовно його зовнішнього вигляду немає. Ілон Маск наголошує, що він відрізнятиметься від звичайних пікапів. Функціональний дизайн та практичність, технологічні особливості виділятимуть автомобіль. Є припущення, що дизайн буде виконаний в футуристичному стилі.

Дальність ходу на оптимальній швидкості складатиме 640 – 800 км, автомобіль матиме двомоторну компоновку з адаптивною підвіскою, котра підходитиме для різних типів доріг. Порівнюючи ці характеристики з базовою версію пікапу, можна впевнено сказати, що цей автомобіль дійсно буде виділятися.

В 2020 році шанувальники компанії «Tesla» зможуть придбати новий автомобіль, випробувавши його сили та можливості, переконатися в незмінній якості та практичності.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.