П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Житомирські атракціони стануть дорожчими, але деякі будуть безкоштовними

На вулиці вже весна і незабаром буде відкрито новий сезон відпочинку в житомирському міському парку імені Гагаріна. Також почнуть працювати й дитячі атракціони. Далі розкаже “Місто майбутнього”

Послуги атракціонів комунального підприємства “Парк” будуть коштувати у цьому році трохи дорожче у порівнянні з минулим роком, приблизно на 3-10 гривень. Зазначимо, що у парку відпочинку встановили новий атракціон “Лебеді”, який буде працювати замість колишнього “Сюрпризу”. Нова карусель коштувала 860 тисяч гривень та буде працювати у певний час безкоштовно для дітлахів віком 3-12 років, а саме у вівторок і четвер з 10-ої до 12-ої години ранку. 

Рішення про підвищення ціни хоче прийняти виконком Житомирської міської ради. Дорослі квитки подорожчають на п’ять гривень і будуть коштувати двадцять п’ять гривень, а дитячі подорожчають з дванадцяти до п’ятнадцяти гривень.

Найбільш додасть у ціні прокат катамарану на чотирьох чоловік, він буде коштувати сімдесят гривень. Катамаран або човен на двох людей буде вартувати п’ятдесят гривень. Тарифи почнуть працювати після прийняття рішення виконавчого комітету. 

Нагадаємо, що у кожному населеному пункті на Житомирщині до 2024 року може з’явитись 4G інтернет. Кабінет Міністрів перерозподілив частоти 800-900 МГц, що дає можливість операторам покрити швидкісним інтернетом 4G всю територію країни. Експерт з телекомунікації Роман Химич зазначає, що ця ініціатива дозволяє операторам підключити обладнання четвертого покоління. Особливих труднощів у технічних питаннях тут немає, потрібно обладнання, гроші та час на встановлення. Чотирьох років цілком достатньо для того, щоб розпочати покривати територію інтернетом. Наразі, на жаль, якісний інтернет є не в кожному куточку нашої країни. 

!

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.