П’ятниця, 29 Березня, 2024

Чи можна в Житомирі зараз повернути квитки на потяг

18 березня 2020 року через введений карантин повністю зупинили будь-яке залізничне сполучення і пасажири можуть повернути раніше придбані квитки в касах залізничних вокзалів, відповідно отримавши назад кошти в повній сумі.Поки планується, що залізниця не працюватиме до 3 квітня 2020 року. Далі на zhytomyr-future.

Як повідомили співробітники залізничного вокзалу у Житомирі на даний момент квитки повернути можливо, проте щоб отримати гроші прийдеться трохи почекати, адже в касах вокзалу просто не вистачає коштів, аби одразу повернути всім тим, хто звертається.

Будівля самого вокзалу зачинена, проте якщо ви бажаєте повернути квиток, то можете потрапити в приміщення зі сторони вуличних кас. На даний момент там постійно працює лише 2-3 людини, тож потрібно бути готовим до того, що квиток з першого разу можливо не вийде повернути, адже бажаючих дуже багато.

Співробітники залізниці працюють в масках і рукавичках, оскільки саме через їх руки проходять найзабрудненіші речі – паперові купюри.

На території вокзалу пускають до 10 людей одночасно і тільки лише для того, щоб повернути кошти за раніше придбані квитки.

Кошти повертаються без додаткового збору, повністю у їх вартості протягом цілого місяця.Термін повернення квитків продовжили для того, щоб уникнути скупчення людей біля кас залізничного вокзалу.

Проте не потрібно забувати, що якщо ви придбали квитки через інтернет, то таким же способом ви можете його і повернути, не виходячи зайвий раз із дому.

Пам’ятаємо, що ми знаходимось не на канікулах, а на карантині і зараз в першу чергу потрібно дбати про своє емоційне та фізичне здоров’я, збалансовано харчуватись, виходити на вулицю лише задля покупок продуктів харчування чи ліків, мити ретельно руки та з турботою ставитись до своїх близьких.І звісно моніторити інформацію лише з перевірених джерел.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.