Четвер, 28 Березня, 2024

У Житомирі у 2019 році замінять понад 7 тисяч ліхтарів

У Житомирі планують замінити  7 200 ліхтарів по всьому місту.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього».

Ремонтні роботи по заміні освітлення вулиць повинні завершити влітку наступного року.

Про це  нещодавно розказав міський голова Сергій Сухомлин під час свого звіту за поточний рік.

За словами Сергія Сухомлина, у 2016 році у Житомирі було вже замінено більше п’яти тисяч ліхтарів. На наступний рік в планах замінити ще. Навесні було проведено міжнародний тендер, який відбувся у декілька етапів. За графіком всі ремонтні роботи по заміні освітлення повинні бути закінчені у червні-липні наступного року. Займатися роботами по освітленню буде потужна компанія, вони готові приступати навіть зараз.

«Виграла досить велика українська компанія, вони навіть зараз вже готові відвантажити повну кількість ліхтарів – а це 7 200 ліхтарів для нашого міста. Із січня ми почнемо їх заміну. Це буде перший в Україні такий проект», – зазначив Сухомлин.

Нагадаєм, що 12 грудня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у будівлі Центру розвитку місцевого самоврядування, що розташований на вул.Михайлівській у м. Житомирі, провів звіт за поточний рік роботи. 

Звіт тривав дві години, на ньому мер розповів про те, що вдалося зробити у місті протягом року.  Також він відповідав на питання журналістів та громадських активістів.

Також Сухомлин зазначив, що  Житомир не може хвалитися гарними дорогами, але запевнив, що у 2019 році збільшується фінансування, спрямоване на капітальний ремонт дорожнього покриття. На це виділяє кошти дорожній фонд.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.