Вівторок, 19 Березня, 2024

В Instagram почали боротьбу зі штучною активністю

Соціальна мережа Instagram заявила, що починає боротьбу з додатками, які штучно нарощують аудиторію. Цим самим компанія хоче  зберегти «справжність» досвіду своїх користувачів.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Instagram розробив штучний інтелект-інструмент, задача якого виявляти «несправжні» лайки, коментарі та підписки.

Соцмережа Instagram звернула увагу на те, що деякі користувачі використовують сторонні додатки, за допомогою яких  штучно накручують кількість аудиторії. Такі додатки створюють активність і відвідуваність аккаунтів, а також ставлять лайки і пишуть коментарі від імені користувача.

Як заявляють у соціальній мережі, люди кожен день використовують Instagram для того, щоб отримати унікальний досвід та реальну взаємодію. Ми вважаємо, що це справа честі – зробити по максимуму все, щоб завадити штучній активності зіпсувати цю взаємодію. Також користування такими додатками грубо порушує правила соціальної мережі.

«Ми починаємо видаляти штучні лайки, підписки та коментарі з аккаунтів, які користуються сторонніми додатками, щоб підвищити свою популярність», — заявили у соцмережі.

Розробники Instagram мають інструменти на базі штучного інтелекту для моніторингу  і видалення «штучної» активності. Також  додаток Instagram буде пропонувати користувачам змінити свій пароль для того, щоб захистити себе від цих сторонніх додатків і «штучних» лайків.

Нагадаємо, 25 вересня генеральний директор Instagram Кевін Сістром та головний технічний директор Майк Крігер, які були засновниками соцмережі, оголосили про відхід від справ.

Новим очільником Instagram став віце-президент компанії Адам Моссері.

Також нагадаємо, що спеціалістами з Facebook і Instagram був розроблений  штучний інтелект Rosetta, завданням якого буде розпізнавання мемів та який буде дозволяти модераторам зрозуміти їхній зміст. Розробники технології вважають, що вона допоможе розпізнавати спам або образливий контент.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.