Вівторок, 19 Березня, 2024

У Житомирі триває реконструкція онкологічного диспансеру

У Житомирі продовжують реконструювати будівлю онкологічного диспансеру.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Роботи по реконструкції онкологічного диспансеру називають одним із пріоритетних і масштабних проектів 2019 року. Саме так назвав це голова обласної ради Володимир Ширма під час наради з забудовниками, яка відбулася нещодавно у цьому медичному закладі.

Станом на сьогодні вже зведено перший поверх прибудови та розпочаті роботи по облаштуванню другого поверху. Після зведення другого поверху будівельники поступово  почнуть внутрішні роботи з переоблаштування та оздоблення приміщень старої та нової будівель, а саме встановлення вікон, дверей, проведення комунікацій тощо.

Голова обласної ради акцентував увагу забудовників на дотриманні чіткого графіку робіт. За його словами, необхідно мати план і розробити чіткий графік проведення робіт. Для виконання та завершення робіт гроші у бюджету є, було завчасно закладено 15 мільйонів гривень. А якщо буде потреба ще у фінансуванні – будуть виділяти додатково. Ще може бути фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

«Тож до кінця цього року реконструкція онкологічного диспансеру має бути на завершальному етапі – це як мінімум. А як максимум – роботи мають бути виконані в повному обсязі», – сказав Ширма.

Очільник обласної ради має надію, що люди, які лікуються у диспансері, з розумінням поставляться до тих незручностей,  з якими їм доведеться стикнутися у зв’язку з проведенням ремонтних та будівельних робіт у медичному закладі.

Володимир Ширма буде кожен місяць особисто  перевіряти, як відбуваються роботи по реконструкції онкологічного диспансеру.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.