Четвер, 25 Квітня, 2024

У Житомирі реконструкцію підземного переходу буде завершено у травні

Якість виконання робіт по реконструкції підземного переходу по проспекту Миру обговорювали депутати під час сесії Житомирської міської ради, що відбулась 7 лютого. Цей підземний перехід є єдиним у місті Житомирі.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

За словами заступника міського голови Сергія Кондратюка, на даний момент оцінювати якість виконання робіт у підземному переході трохи зарано, тому що підрядник ще не завершив роботи та не здавав даний об’єкт в експлуатацію. За зиму з’явилися недоліки у нижній частині сходів. Проектувальник пообіцяв, що внесе зміни до проекту, а підрядник, що виконує роботи пообіцяв зробити ремонт за свої гроші і усунути недоліки.

«Отже, роботи будуть виконані, і перехід виглядатиме естетично та буде комфортним і безпечним», – сказав Сергій Кондратюк.

За словами депутата міської ради Валерія Горба, роботи по реконструкції переходу повинні бути завершені у травні поточного року і говорити про їх результати ще зарано. Підрядник повинен здати перехід у травні 2019 року, але для уникнення аварій  управління комунального господарства попросило його відкрити перехід. Підрядник пішов на зустріч і відкрив підземний перехід, а міг того не робити.

«Щоб уникнути аварій у тому районі, управління комунального господарства звернулося до нього з проханням, а  підрядник пішов назустріч і відкрив піземний перехід, хоч міг відкрити лише у травні.  Підрядна організація надала гарантійний листі і вказала, що об’єкт ще не готовий, тому, говорити про роботи ще зарано», – розповідає Горб.

На роботи з реконструкції  єдиного у Житомирі підземного переходу, який був побудований у 1986 році, виділили 1 мільйон 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на центральному стадіоні «Полісся», завдяки погодним умовам, також продовжують  будівельні та ремонтні роботи. Підрядник зараз займається монтажем накриття та системи освітлення, встановлює огорожу.Також закінчили роботи по заміні теплотраси та основні роботи на північній трибуні.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.