П’ятниця, 26 Квітня, 2024

З житомирського бюджету виділили ще 7,6 млн грн на реконструкцію стадіону «Спартак»

У Житомирі було виділено додатково 7.6 мільйони гривень на реконструкцію стадіону «Спартак» дитячо-юнацької футбольної спортивної школи «Полісся». Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього» з посиланням на Житомир.info 

За таке рішення проголосували депутати Житомирської міської ради під час сесії, що проходила 7 лютого. Гроші будуть виділені з бюджету міста в якості спільного фінансування проектів регіонального розвитку, на які також виділяються кошти з держбюджету.

Погоджувальна рада та бюджетна комісія дали рекомендацію, щоб управління капітального будівництва на сесію підготувало презентацію по реконструкції стадіону, але рекомендація була не виконана: зміни до бюджету розглядалися після перерви у засіданні міської ради і голосування відбувалося по кожному розпоряднику коштів «пакетом».

За словами начальника управління капітального будівництва В’ячеслава Глазунова, реконструкція стадіону вже обійшлася 22 мільйони гривень.

«Це було 17 мільйонів гривень, які виділяв Мінрегіон і 4 мільйони були з міського бюджету, тепер ми дофінансовуємо», – сказав Глазунов.

Загалом протягом року, починаючи з грудня 2017 року, підрядник ПРБФ «Комунальник» отримав за виконання  робіт  21 млн 653 тис. 24,79 грн.

Вже у 2019 році з ПРБФ «Комунальник» було укладено дві угоди: 9 січня – про те, що фірма має закінчити роботи до 30 квітня 2019 року; 7 лютого – про фінансування робіт, де зазначено, що з місцевого бюджету в 2019 році буде виділено на реконструкцію стадіону «Спартак» 4 млн 969 тис. 365,4 грн.

Нагадаємо, що 12 грудня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин звітував за рік роботи і розповів, що роботи по реконструкції стадіону «Спартак» повинні бути завершені  в травні 2019 року. Стадіон «Спартак» був переданий на баланс міста 19 травня 2016 року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.