П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Житомирі продовжується реконструкція стадіону «Спартак»

У Житомирі продовжують реконструювати стадіон «Спартак», що розташований в центрі міста.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього».

На сьогоднішній день вже повністю завершені роботи з підготовки основи для штучного покриття, з підготовки основного футбольного поля, зроблені фундаменти для трибун з підготовкою під cпорядження.

Крім того, робітники вже змонтували лотки та дренажну систему під полями стадіону, зробили монолітний фундамент для цифрового табло та коментаторської кабіни, закінчили монтаж каркасу кабіни коментатора. Також була замінена покрівля адміністративної будівлі.

На 90% були виконані роботи з влаштування штучного покриття футбольного поля, також змонтовані металоконструкції для накриття трибун глядачів, зроблена мережа внутрішньої каналізації, водопостачання, опалення та електрозабезпечення (без встановлення санітарно-технічного обладнання).

Наразі продовжують роботи з внутрішнього оздоблення стадіону та утеплення адмінбудівлі, загальний благоустрій території та основного проїзду. Зазначимо, що на стадіоні заплановано зробити і бігові доріжки.

Нагадаємо, що Житомирський міський голова Сергій Сухомлин нещодавно написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук, що він кожного дня слідкує за швидкістю ремонтних робіт на стадіоні і робить це у режимі онлайн.

Сухомлин написав, що найчастіше роблять помилки у прогнозах метеорологи та будівельники, особливо коли говорять про кінцеву дату здачі об’єкта.

«Тому встановив камери спостереження і тепер можу в режимі реального часу контролювати, скільки людей працюють та як просувається будівництво», – зазначив Сухомлин.

Такі камери також будуть встановлені і на інших маштабних об’єктах Житомира.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.