Неділя, 28 Квітня, 2024

Google Chrome навчиться говорити

  

У пошуковик Google Chrome впровадять голосового асистента.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Google Асистент – це основний продукт Google. Такий собі віртуальний помічник зі штучним інтелектом і функціями машинного навчання. Браузер здатний вести діалог з користувачем, орієнтуючись на контекст, а не тільки на шаблонні фрази.

Така функція буде особливо корисною для людей з обмеженими можливостями. Браузером можна керувати за допомогою голосових команд. Конкретну дату впровадження функції ще визначають.

Функція не повинна заважати користувачам користуватися пошуковиком. Однак за потреби її можна вимкнути.

Мобільна версія браузера Google Chrome – один з фірмових продуктів Google, встановлений на багатьох пристроях Android. Це одна з головних причин для більшості користувачів, які обирають саме цей пошуковик.

30 березня цьогоріч, компанія Google остаточно закрила власний сервіс скорочення посилань goo.gl. У компанії повідомили, що створили сервіс для того, щоб допомогти людям легше ділитися посиланнями і вимірювати трафік в Інтернеті. Проте з моменту відкриття, яке відбулося 2009 року з’явилося багато популярних сервісів скорочення URL-адрес, і способів пошуку контенту в Інтернеті. Щоб переорієнтувати зусилля, вони відмовляються від goo.gl.

Нагадаємо, що підрозділ японської компанії Sony закриють на реорганізацію. Підприємство займалося розробкою мобільних пристроїв.Смартфонний бізнес об’єднають з підрозділами телебачення. Виготовлення аудіо та камер буде в одному підрозділі з назвою “Продукти та рішення для електроніки”.

На переконання компанії, таке рішення є кроком до посилення зв’язків між різними електронними пристроями Sony. Лінійка Xperia вже значно запозичує у підрозділів телевізорів і камер, що особливо це помітно в новітньому флагмані Xperia 1. Компанія Sony продовжить повідомляти про продажі своїх смартфонів Xperia. Дехто боїться, що це спроба приховати втрати від мобільного підрозділу Sony Mobile, об’єднавши його з більш успішними підрозділами Sony.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.