П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Коли планують завершити реконструкцію скверу на Польовій

У Житомирі продовжують реконструкцію скверу, який розташований на Польовій. На ремонтні роботи було виділено 10,6 мільйони гривень з держбюджету. 

Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього” з посиланням на Житомир.info 

На даний момент закінчуються роботи з демонтажу безпосередньо у самому фонтані, який має назву “Космонавт”, а саме будівельники знімають старе покриття з бетону та ведуть приготування для проведення оздоблювальних робіт у самій чаші фонтану. Також заплановано найближчим часом розпочати підготовку до встановлення освітлення та монтажу електромереж. Також не припиняють класти тротуарну плитку по всій території скверу. 

Згідно затвердженого проекту, коли закінчаться роботи по реконструкції, сквер повинен бути у формі сонячної системи. Всі локації, а саме спортивні та дитячі майданчики,а також зони відпочинку будуть продовжувати космічну тематику. Як повідомляє радник житомирського мера Олександр Черняхович, вже в кінці цього року жителі району Польова зможуть побачити оновлений сквер. Він розповідає, що договір був підписаний до кінця 2019 року, тому роботи мають встигнути закінчити. Сам сквер буде закінчено трохи раніше, а ще декілька місяців піде на оновлення самого фонтану. По проекту, там також буде нове освітлення, спортивний та дитячий майданчики, зони для відпочинку житомирян. 

Що говорять житомиряни?

Люди, які живуть на Польовій розповідають, що у сквері постійно йдуть роботи. Також мешканці розповіли, коли на їх думку буде закінчено реконструкцію. Так, наприклад, Тетяна вважає, що видно, що роботи відбуваються, але навряд вони будуть закінчені до зимнього періоду. А от Наталія думає, що можливо все ж таки встигнуть зробити все ще восени. Плітка вже покладена, але біля фонтану ще нічого не зроблено. 

Мешканець району Владислав розповів, що будівельників багато, постійно працюють, тому якщо так і будуть продовжувати, то встигнуть все зробити за декілька місяців. 

Загалом думки людей однакові у тому, що якщо буде бажання все буде закінчено у потрібний термін. А оскільки зараз працюють у гарному темпі, то повинні все зробити вчасно, до того ж і погода цьому сприяє, бо дні зараз сухі та сонячні. 

Нагадаємо, що раніше біля сотні мешканців району Польова прийшли на виїзну нараду проектантів та представників влади, щоб разом обговорити план реконструкції скверу, що розташований біля фонтану “Космонавт”.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.