П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Житомирі встановили європейські електронні табло на зупинках

Нові електронні табло з розкладом громадського транспорту та з іншими потрібними функціями розмістили на вулицях нашого міста. Зокрема на таких вулицях: вул.Перемоги, 12, вул.Театральна, 7,  вул. Київська, 52, вул.Велика Бердичівська, 31, вул.Покровська, 131 та 145, проспект Миру, 15 та проспект Миру, 37. Загальна кількість нових табло – 13. Далі розкаже “Zhytomyr-future”.

Додатково житомиряни можуть на місці зарядити телефон, скористуватись Wi-Fi, дізнатись про точне прибуття міського транспорту.

Нове табло показує фактичний час прибуття транспорту на зупинку, номер засобу та звідки і куди він прямує. Одночасно показується до 5 маршрутів.

Табло оснащені камерами спостереження, які у свою чергу подають картинку до системи «Безпечне місто» і до поліцейських. Зв’язатися з поліцією є можливість взагалі на пряму за допомогою спеціальної, так званої кнопки тривоги. Дуже зручно, що також присутні USB-зарядки та точка доступу Wi-Fi.

Проект розробив Владислав Пучич, який запропонував його у рамках бюджету участі  у 2017 році та виграв на загальному голосуванні. Кошторис проекту склав 987 000 грн.

На своїй сторінці у мережі Facebook, Влад написав:

«Мій минулорічний проект бюджету участі завершується. Сьогодні встановлюють останні табло прогнозування транспорту згідно проекту.

Я радий, що у місті з’являється сучасна, комфортна і корисна для мешканців інфраструктура. Це було дещо складніше і довше, ніж уявлялось спочатку, але від того ще цінніше.

Дякую всім причетним. Далі буде»

Конструкції були надані фірмою  ТОВ “Дозор Україна”. Кошторис закупівлі – 925 тисяч гривень. Завдяки зниженню ціни на торгах у системі ProZorro економія склала 62 тисячі гривень.

 

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.