Вівторок, 19 Березня, 2024

4 грудня відбудеться майстер-клас “Кейс Житомира: діалог з громадою як основа ефективного та відкритого міста”

Захід проводить Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Тransparency International. Далі розкаже «Zhytomyr-future»

На зустрічі всі присутні зможуть поговорити про те, які необхідні дії, щоб зробити наше місто зручним та привабливим. Зокрема, будуть розглянуті такі питання: що означає ефективне керівництво, яке спрямовано на зацікавленості  мешканців  та як можна сформувати стратегію розвитку міста, такою як її бачать жителі Житомира, а не чиновникі. Організатори анонсують також, дискусії щодо відкритості бюджету, як основний елемент прозорості влади та  про грантові програми. Також буде розкрито питання навіщо потрібно відкривати школи Соціально-культурного менеджменту та Місцевого самоврядування. Всі ці питання відвідувачі зможуть обговорити разом з прогресивними представниками місцевої влади.

Для участі у майстер-класі необхідно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/AK9oEX6vaRCEPzaM2 і встигнути це треба зробити до 2 грудня.

Захід буде проходити у Житомирі   4 грудня, вул. Покровська, 6. Реєстрація з 10.00.

Всі учасники будуть забеспечені харчуванням, роздатковими матеріалами. Зазначимо, що відшкодування вартості проїзду не буде.

Довідка: Transparency International – антикорупційна організація, яка була заснована у 1993 року в Берліні екс-директором Світового банку Пітером Айґеном. Зараз головою правління ТІ є Делія Феррейра. Ця формація присутня більш ніж у 100 країнах світу.

Українське відділення знаходиться у Києві. Головною метою є знизиження  рівня корупції,  сприяння прозорості, звітності влади і громадянських  активістів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.