Субота, 20 Квітня, 2024

У Житомирі придбали пластикові урни для сміття по 1100 гривень за штуку

Комунальним підприємством “Управління автомобільних шляхів” було придбано для Житомира партію нових пластикових урн для сміття зеленого кольору. 

Далі розкаже “Місто майбутнього” з посиланням на Житомир.info

45 таких урн коштують 49,815 тисяч гривень з ПДВ, тобто ціна однієї урни складає 1107 гривень. Джерелом фінансування є місцевий бюджет. За повідомленням на ресурсі ProZorro, договір між КП “УАШ” та постачальником ТОВ “Київторгпостач” було укладено 20 березня. За цим договором, підрядник повинен до кінця цього року поставити в Житомир пластикові зелені урни, у кількості сорок п’ять штук та об’ємом п’ятдесят літрів. 

Зазначимо, що зелені урни з пластику вперше закупили для Житомира в 2016 році. Їх було тоді придбано 350 одиниць, але зараз їх майже немає на вулицях міста. Вони або були розбиті хуліганами, або згоріли від недопалків сигарет, що говорить про їх непрактичність. 

Нагадаємо, що у Житомирі триває модернізація магістральних трубопроводів. Директор “Водоканалу” звернувся до мешканців Житомира з проханням зрозуміти, що може не бути тиску у трубах та перебої постачання води, бо триває реконструкція магістралей.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.