П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Від сьогодні в транспорт Житомира пустять не всіх

 

З 6 квітня не лише для житомирян, але й для всіх українців ввели деякі зміни, які стосуються нових правил карантину. Так, від сьогодні існує певний ряд заборон, проте потрібно пам’ятати, що це все робиться для нашої безпеки і потрібно це все сприймати свідомо і максимально серйозно, пише zhytomyr-future.com.ua.

Дотримуватись нових правил потрібно обов’язково, тому що таким чином ви не лише можете забезпечити безпеку собі і оточуючим, але й уникнете штрафів. Тож обов’язково надягайте маску на вулицю, ходіть лише по одному чи по двох – в компанії більшої кількості людей не можна, дотримуйтесь дистанції та носіть з собою документи, які підтверджують особу.

Також з сьогоднішнього дня починають діяти нові обмеження з приводу громадського транспорту, адже до цього дня в Житомирі ще їздили маршрутки і тролейбуси і користуватися ними могли всі охочі, щоправда лише в засобах індивідуального захисту та знаходячись в салоні транспорту в обмеженій кількості людей.

Від сьогодні вхід в громадський транспорт Житомира буде здійснюватись лише за посвідченням, яке підтверджуватиме, що ви дійсно працюєте в такій організації, яка забезпечує важливі потреби міста, наприклад це будуть правоохоронці, лікарі, фармацевти, продавці продовольчих товарів, працівники банку, водоканалу, установи, які мають безперервний промисловий цикл і т.д. Детальніше з цим списком можна ознайомитись на сайті Житомирської міської ради.

1

Також там вказаний формат посвідчення та спеціальна електронна форма для нього, яке мають оформити працівнику для можливості користування громадським транспортом міста. Крім цього звісно, обов’язковою умовою залишається перебування в громадському транспорті в індивідуальних засобах захисту.

Всім іншим житомирянам вхід в транспорт міста забороняється – цей весь процес буде контролювати поліція міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.