П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Житомирі скасували кілька тролейбусних маршрутів через ремонт на Великій Бердичівській

 

Житомирські шляхи — болюча та актуальна тема в різні періоди, оскільки стан більшості місцевих доріг, м’яко кажучи, залишає бажати кращого, пише zhytomyr-future.com.ua.

Але завжди приємно констатувати ті факти, коли стає відомо про ремонт того, чи іншого шляху на вулицях як Житомирської області загалом, так і Житомирщини зокрема. Ось, наприклад в Житомирі, ремонтують дорогу на відомій для багатьох вулиці — Великій Бердичівській. Про це повідомляє “СК1”.

У зв’язку з цим, як повідомляє пресслужба міської ради Житомира, скасовано рух кількох маршрутів громадського транспорту — тролейбусів під номерами 3 та 1А. Поки відома лише орієнтовна дата завершення такого рішення — 4 травня. Такою інформацією наразі оперує й управління транспорту і зв’язку міської ради Житомира.

Як зазначається у повідомленні, через капітальний ремонт шляху по Великій Бердичівській вулиці, два вищезгаданих маршрути, орієнтовно, скасовуються від 21 квітня і, як ми зазначали раніше, поки до 4 травня. Управління транспорту просить вибачення у житомирян і перепрошує за тимчасові незручності. Варто нагадати, що маршрут тролейбусу під номером 3 пролягає через Богунію-Солянку-Вокзал-Богунію. Тролейбус же 1А прямує залізничним вокзалом та центром Житомира.

Нагадаємо, що ремонтні роботи розпочали на вищезгаданій ділянці шляху ще наприкінці березня поточного року. Фінансові ресурси черпають у Державному дорожньому фонді. Одразу ж з початком робіт почали коригувати і рух громадського транспорту в Житомирі. Самі ж роботи обійдуться десь у 24 мільйони гривень. Попередньо очікується, що за місяців два, або три, ремонт вже буде завершено. Загалом з вищезгаданого фонду заплановано витратити сто мільйонів гривень, виділених ним.

Костянтин Підпокровний — Очільник управління транспорту міської ради Житомира також зазначив, що одним з перших у планах є також капітальний ремонт ділянки дороги, яка сягає від вулиці Саєнка і аж до об’їзного шляху. Простіше кажучи, цю територію більше знають під назвою Вересівський шлях. Довжина самого ж шляху, який планують відремонтувати, — три кілометри. Як і у попередньому випадку з Великою Бердичівською, тут теж заплановано, орієнтовно, витратити десь 24 мільйони гривень.      

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.