Субота, 27 Липня, 2024

На завершення реконструкції “Спартак Арена” виділено ще 7,5 мільйонів гривень

Для того, щоб завершити роботи з реконструкції житомирського стадіону “Спартак Арена” з держбюджету України виділили додатково ще сім з половиною мільйонів гривень. Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього” з посиланням на Житомир інфо

За словами радника міського голови Житомира Олександра Черняховича, стадіон перезимував добре. Нараз працюють і працівники стадіону, і представники підрядника. Вони чистять трибуни, закінчують душові, роздягальні. Також замінюють просівшу плитку. Загалом на реконструкцію “Спартак Арена” разом з дофінансуванням пішло 64 мільйони гривень. 70 відсотків з цієї суми – це гроші держбюджету, а 30 відсотків виділялися з бюджету міста.  

Черняхович розповідає, що протягом двох тижнів будуть проводитися роботи, які виконують після зимової перерви. Ще потрібне дофінансування, яке мають отримати з бюджету держави у розмірі 7,5 мільйонів гривень. Ці гроші буде витрачено на на обладнання, на систему відеонагляду, на освітлення. Також пропонували забезпечити охорону правопорядку. Все це було включено до проекту. Коли будуть гроші сказати важко, але Черняхович сподівається, що через місяць вони будуть. Заступник мера додає, що по суті підрядна організація вже за свої гроші на 40-50 відсотків виконала ці роботи, але поки не можна їм це профінансувати, бо поки що цих коштів немає. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.