Вівторок, 19 Березня, 2024

У Житомирі почали ремонт вулиці Чуднівської

У Житомирі почали ремонтувати вулицю Чуднівську неподалік гідропарку у напрямку центру міста. Роботами займається ПП “Автомагістраль”. Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього” з посиланням на Житомир інфо.

За словами заступника Житомирського міського голови Олександра Шевчука, почали ремонтні роботи вулиці Чуднівської. Замовником виступає КП “Управління автомобільних шляхів”, а виконавцем переможець тендеру ПП “Автомагістраль”. Загалом заплановано оновити 68 тисяч квадратних метрів покриття, це вулиці Чуднівська та Качинського. Ці роботи не мають капітального характеру, вони є складовою поточного ремонту, коли знімають верхній шар дорожнього покриття, що був пошкоджений. Шевчук каже, що тут використовують модифікований  асфальт, а саме бітум з присадками, тому на його думку буде зроблена гарна дорога. 

Розраховують, що ремонтні роботи триватимуть протягом півтора місяця, це чотири робочих тижні, термін ремонту залежить від погодних умов.  Шевчук зазначив, що один квадратний метр дороги приблизно вартує 400-470 гривень. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.