Вівторок, 19 Березня, 2024

Житомир у червні має отримати першу партію нових тролейбусів

Першу партію, яка складається з десяти новеньких тролейбусів, які були придбані за гроші ЄБРР у білоруської фірми, Житомир має вже незабаром отримати. Наразі, вони знаходяться у Луцьку на заводі, де очікують на комплектуючі з Європи. Далі розкаже “Житомир – місто майбутнього”

Приблизно нові транспортні засоби будуть у Житомирі в червні. Таку інформацію повідомив житомирський міський голова Сергій Сухомлин. 

У коментарі Житомир інфо, за словами Сухомлина, вже наступного тижня чотири працівники ТТУ їдуть навчатися до Республіки Білорусь, коли вони пройдуть навчання, місто отримає першу партію нових тролейбусів. Ця партія вчора перетнула кордон та знаходиться на зборочному заводі у Луцьку, де очікує поставку комплектуючих з Німеччини. Це через те, що європейські заводу не працювали через карантинні обмеження. Мер зазначив, що у Житомирі нові тролейбуси чекають у червні, після чого очікуються і інші партії. 

Нагадаємо, що у березні Житомир мав отримати першу партію нових тролейбусів, але ще до сих пір їх немає. Графік поставки був змінений через загальносвітову пандемію та карантин. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.