Четвер, 25 Квітня, 2024

У Житомирі відкрили головну ялинку міста

Урочисте відкриття головної ялинки міста Житомира відбулося вчора 19 грудня у  День Святого Миколая.

Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

Перед безпосередньо відкриттям житомиряни мали змогу подивитися та послухати виступи житомирських музичних виконавців. Для них подарували свої привітання з новорічними святами естрадно-духовий оркестр «Сурми Полісся», житомирські співаки В’ячеслав Жила, Олександр та Яніна Яремчуки, Артем Кондратюк.

На заході також був присутній переданий Житомиру Віфлеємський вогонь миру. Запрацював й новорічний ярмарок, який відкрили тут, на центральній площі міста.

Всіх містян, які прийшли на майдан Корольова подивитись на відкриття ялинки, привітав особисто Святий Миколай з казковими звірятами. Разом вони запалили ялинку та відкрили святкування. У цьому році головну площу нашого міста прикрашає справжня жива  ялинка.

31 грудня на площі Корольова у Житомирі, відбудеться новорічне святкове шоу, яке буде тривати до 03:00 години 1 січня.  Житомиряни у новорічну ніч зможуть почути та побачити:

  • виступ Кавер бенду «Світ Sugar» та Альони Апалькової;
  • мистецьку формацію «Вулба»;
  • Житомирську студію вогню «Дім Сонця»;
  • багато інших цікавих та святкових виступів.

Нагадаємо, що вчора у Житомирі було відкрито Різдвяний ярмарок. На ньому житомиряни та гості нашого міста зможуть спробувати смачні страви і напої, провести час  з друзями і купити різноманітні сувеніри. Ярмарок буде працювати до 19 січня включно. Торгівельні точки розміщені на площі Корольова у вигляді дерев’яних будиночків, також багато різних фотозон. На ярмарку вже п’ять років поспіль панує святкова атмосфера і завжди у всіх присутній справжній новорічний настрій.

 

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.