П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Бюджет розвитку 2019 року. Які зміни відбудуться у місті?

Вчора, 7 лютого, на сесії Житомирської міської ради були спрямовані гроші з бюджету розвитку на виконання програм соціально-економічного розвитку, покращення матеріально-фінансової бази установ та підприємств міста.
Далі розкаже «Житомир – місто майбутнього»

За словами міського голови Сергія Сухомлина, капітальні видатки бюджету розвитку будуть спрямовані на реалізацію проектів інвестицій; побудову, капітальний ремонт та реконструкцію об’єктів соціальної і культурної сфери і житлово-комунального господарства; розвиток дорожнього господарства. Загальна сума Бюджету розвитку складає 66,1 мільйони гривень.

На капітальний ремонт та реконструкцію вулиць та доріг будуть спрямовані 8 мільйонів гривень, будівництво центру надання адмінпослуг «Прозорий офіс» – 5 мільйонів; для реконструкції стадіону «Спартак» виділяється 7,6 мільйонів гривень.

За кошти бюджету розвитку завершать виконання 5 об’єктів Бюджету участі, які почали впроваджувати у 2018 році. На Польському Бульварі буде зроблено фонтан з підсвіткою, сценічний майданчик на вулиці, інтернет-бібліотека, дитячий майданчик біля дитячого садочку № 53 «АБВГДЕЙка». А на Крошні – розважальний парк відпочинку біля озера.

Також заплановано зробити капітальний ремонт житлових будинків, в тому числі і аварійних за адресами: вул. Перемоги, 21; вул. Михайлівська, 17; вул. Мала Бердичівська,1. На ремонт будинків та територій ОСББ буде виділено біля 13 мільйонів гривень. На ремонт та підготовку дитячого оздоровчого табору «Супутник» – біля 1 мільйону.

Також за гроші бюджету розвитку  планують придбати меблі, медичний та побутовий інвентар для міської лікарні №1, вже проведено ремонт асфальтного покриття, а також зроблені роботи з благоустрою територій міських комунальних закладів охорони здоров’я.

У 2019 році у планах побудувати спортивну залу ЗОШ №10; проведення термосанації будівлі ЗОШ № 14, капітальних ремонтів тамбуру блоку А будівлі  гуманітарної гімназії №1 та покрівлі ЗОШ №6; розробка та впровадження елементів НАССР у закладах дошкільної освіти.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.